Pluktuin Akkerlust

Info

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in de zomerbloemen teelt. Als uitbreiding zijn wij in 2014 begonnen met een pluktuin, wat veel positieve reactie’s opleverde. Naast de vaste/meerjarige planten worden er ook tientallen soorten gezaaid. De bloemen staan in bedden van ongeveer een meter breed, met daartussen paden. Bij elkaar is het meer dan een kilometer aan bloemen!!

Voor het bedrag van € 5,- heeft u al een mooi boeket!

Hoe werkt het?
U krijgt een mand en een schaartje en kunt zoveel bloemen knippen als u wilt, neem er gerust de tijd voor.. Als u genoeg heeft geplukt kunt u er, eventueel met wat hulp van ons, een mooi boeket van maken. Er staan emmers met water klaar, voor het geval dat u nog een kopje koffie of thee blijft drinken. Want de bloemen kunnen vooral met warm weer, niet lang zonder water!

Let op:
–    Een boeket staat minimaal 7 dagen mits u de juiste rijpte plukt. De knop mag al iets open zijn, maar niet helemaal.
–    Trek (bij nat weer) niet uw beste schoenen aan
–    Wilt u zolang mogelijk van uw bloemen genieten? Zet ze niet in de zon en zorg ervoor dat ze voldoende/vers water hebben.

Voor groepen vanaf 10 personen zijn wij ook geopend buiten de openingstijden. Maak hiervoor een afspraak.

Verser kan niet!!

Er is gelegenheid om koffie of thee te drinken op ons terras. Een rondje aan het fietsen? Maak een stop bij de pluktuin. Ook als u geen bloemen nodig heeft, een bakje verse koffie of thee is zo gezet.
De kinderen kunnen zich ondertussen vermaken op de speeltoestellen, o.a. trampoline, grote zandbak, schommels, glijbaan, skelters en een klimberg.

Tip voor een origineel kado: Een pluktuin kadobon!! verkrijgbaar vanaf € 5,00

Openingstijden:

Van juni t/m september

Maandag tot en met Zaterdag van 13.00u tot 17.00u
Op zondag zijn wij gesloten

Voor meer informatie:

Jan             06 – 12 78 87 20  (kwekerij)
Ria             06 – 40 67 34 10  (pluktuin)
Tamara       06 – 11 10 73 99   (feestjes/paardrijden)

 

Copyright © 2021 Pluktuin Akkerlust